Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Homerun in Berzerk Land 2

2011.04.11. 12:06 | Almalau | Szólj hozzá!

Egyszerű, agressziólevezető rovatom következik, az üsd a kockát! című remekmű második részével. Nevéből adódóan ebben a flash remekműben kockákat fogunk verni. De nem az olyan aranyos kockákat, mint a companion cube, hanem informatikus kockákat, akik tahó szövegei rendszerint felb@sszák az átlagember agyát. Jelen helyzetben is.

A játékban igen egyszerű célunk van, tarkón kell csapnunk a kockát, aki utána heveny vérzések közepette kipattog a saját zsírjában a pálya végére jobb esetben. Közben aknákra lépve, darazsakon megpattanva, pénzt szerezve, robotok által szétlőve, még többet vérezve és pattogva, ágyúkból kilőve, újra tarkóncsapva egy kolbásszal, stb. Mindezt egyszerre nyilván. Természetesen közben beszól, hiszen kell ok arra, hogy újra megverhessük. Szóval a játék nem bonyolult.

Minél tovább pattan a kockánk, annál több pénzt kapunk, hiszen az informatikusok megverése profitál, nekik még a bőrük alatt is pénz van (kivéve engem nyilván, de én amúgy is csak blogolok.) Sőt, Achievementek is járnak az igazán jó verésért. Második ütésre én ilyet kaptam, lehet irígykedni:

A pénzből fejleszthetjük kockánkat, pl bekenhetjük zsírral, amitől jobban csúszik. Esetleg nagyobb fegyvereket vehetünk, például egy kolbászt, vagy egy kétélű vikingbaltát. Az utóbbit vegyük, az jobban fáj.

Link: Homerun in Berzerk Land 2

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr412816666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása