Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Gunbot

2011.03.24. 12:01 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: western robot akció ügyességi lövöldözős

Találtam egy stílusbeli frankeinsteint. Minden létező elemből lett összefércelve a mai játék, ami eléggé feldobja a hangulatát... Főhősünk a westernfilmekből ismert revolverrel felszerelt párbajhős. Csakhogy ő egy friss sci-fi könyv lapjairól lépett elő, krómozott fémtestben, merthogy robot. Egy varázslókalapban. Célja elkapni a spontán öngyulladásban szenvedő főgonoszt, a szellemruha fetisiszta imádkozósáska húga tanácsára, és megszerezni valami lila tojást egy arany gyíkkal. Az okok nem derülnek ki, de az kit érdekel? :D (Amúgy robotarc csak amiatt lő le mindenkit, mert az poén. Ő állítja a játék elején, de nem tudok vele nem egyetérteni.)

Most beszúrva a képet jött le a kalózjel a varázslósapkán. Igen még ez is :P

A játék egy sima ugrálós platformjáték némi tűzpárbajjal. A pályákon csillagok vannak eldugva, szám szerint hat darab (eleinte könnyű őket megtalálni, később nem annyira). Ezeket megszerezve nagy adag zöldhasú üti robotarc markát, amelyből jobb pajzsokat (több élet), és jobb fegyvereket (több és változatosabb bumm) lehet beszerezni. Ami erősen javallott. Az ellenfelekből kieső pénz mennyiségét például a jobb pajzsok növelik, a sebességünkhöz hasonlóan. A jobb fegyverek pedig nagyobbat szólnak, és nyilván jobb egy házméretű sugárnyalábbal szétlőni egy lepkét, mint egy sima revolverrel. Ez tény.

Épp visszakézből fejbelövök egy gyíkot vagány pozitúrában. Hát igen.

A játékba sikerült beleszuszakolni Skilleket és Achievementeket is. Skilleket minden szintlépésnél csapnak hozzánk (a másodikat észre sem vettem, mivel egy pálya alatt léptem kettőt rögtön), ilyenek a dupla ugrás, a mindenki szétbombázása a képernyőn, stb. Az Achievementek a szokásosak, ölj meg X / Y / Z ellenfelet, szedj össze A / B / C darab cillagot, etc. Az Achievementek megszerzéséért kristályokat kapunk, amikből a boltban prémium fegyvereket lehet venni. Itt jön a csavar, Achievementből max 275 kristály érhető el, a legolcsóbb pisztoly pedig 300. Na vajon miért? Igen, jól tippeltél, mert lehet kp-ért venni kristályt amit nyilván majd sokmindenki megtesz. Na mindegy :)

A játék ettől még addiktív, pörgős, nem kell hozzá sokat gondolkodni, és az egyes pályákat gyorsan le lehet tudni, akár az 5 - 10 percnyi szünetben, amikor épp senki sem figyel. Hajrá.

Link: Gunbot

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr362767649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása