Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Frantic Frigates

2012.02.01. 11:05 | Calebros | Szólj hozzá!

Címkék: akció lövöldözős egyszerű kalózos

Azt hiszem sikerült megtalálnom minden idők legjobb kalóz tematikájú flashjátékát a Frantic Frigates személyében. A játékot készítő Berserk Studios amúgy is havonta megörvendeztet valami remekművel (gyakran viking / kalóz / egyéb beteg örjöngő témában), most is sikerült nekik, bár a játékot az archivumukból túrtam ki, emiatt nem friss. A játék célja más kalózok széjjelágyúzása, kirablása, és a fosztogatás. Ezt elég egyszerűen, csak az egér segítségével meg is tehetjük, még kattintgatni sem kell sehová, ideális játék lusta embereknek is. Ugyanis csak a hajó mozgását irányíthatjuk a tengeren, lövöldözni automatikusan mindig a legközelebbi ellenfélre fog. Miután a tengerbe veszett a megcélzott cápa / hajó / valamiért a tengeren felejtett kincsesláda (esetleg itt próbálta meg elásni valami rumgőzös szerencsétlen), adott mennyiségű kincs fog kipotyogni belőle. Ezt nyilván érdemes begyűjteni, mert ebből fogjuk fejleszteni a csotrogányt.

frantic_ingame.JPG

Ezt érdemes minél hamarabb és minél körültekintőbben megtenni, ugyanis ha a jobb felső sarokban található "Boss Arrival" meter feltöltődik, megérkezik a hét tenger valamelyik vérszomjasabb híressége, aki kegyetlenül megpróbál a földbe döngölni tenger fenekére küldeni minket. Minden bekapott találat után elveszít a hajónk egy horgonyt, ha az összes eltűnik vesztettünk (mivel nem fogunk tudni kikötni Tortugán, és elverni a pénzt italra és nőkre, mint a rendes, úriember kalóz ismerőseink).

Az összelopott pénzből elsősorban a hajó méretét növelhetjük meg. Minél nagyobb, annál több lesz a horgonyok száma a fedélzeten, illetve annál több fejlesztés pakolható rá. A fejlesztések pedig hasznosak, mivel:

  • Az ágyúk megvásárlásával a hajó több sorozatot is képes leadni, mivel több lesz a fedélzeten található ágyú (a magyarázatot Nyilvánvaló Kapitány szponzorálta). 
  • A gyújtózsinórok segítségével a tűzgyorsaság növelhető.
  • A vitorláktól gyorsabban siklik a hajó minden irányba, mivel itt a szél mindig nekünk kedvez.
  • A kincsesláda megvétele után minden ellenfélből több pénz esik ki, és ráadásul egyre kalózfilebbek lesznek, megpróbálnak ránkmászni, ami jó mert így nem nekünk kell felszedni őket (igen, szimpla pénzmágnes).
  • A zászló mindenre ad egy kisebb bónuszt, és ráadásul kalózzászló nélkül még menőzni sem lehet a tengeren.

frantic_ship.JPG

Minden lejátszott meccs után adott tapasztalatot szerez a legénység, így a következő menetet több pénzzel kezdjük. Emellett minden megcsinált achievement / medal - ért is, így érdemes ezeket gyűjteni, hogy a második / harmadik / negyvenkettedik menetre végre elintézhessük a harmadik főellenfelet is, ezzel megnyerve a játékot. Ilyen medalok járnak a főellenfelek megöléséért, X cápa / hajó elsüllyesztéséért, és azért ha mindezt sérülés nélkül tettük meg.

Brotip: Rögtön vegyél kincsesládát mihelyt a játék elkezdődik, sokkal több pénzed lesz tápolni a verdát. :)

Link: Frantic Frigates

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr264042778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása