Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Learn to fly 2

2011.09.01. 12:43 | Calebros | Szólj hozzá!

Címkék: aranyos humor pingvin állatos ügyességi egyszerű nyugodt reptetős

A bloghoz hasonlóan a repülni vágyó pingvinarc is feltámadt hamvaiból. Az első részhez hasonlóan (Előző rész tesztje ) újra az internet húzza fel röpképtelen barátunk agyát, így újra elindul bebizonyítani, hogy képes repülni. Bekötött fejjel és egy infúziós álványt maga után húzva, hiszen minden fanatikus pingvinreptető tudja, mi történt az első rész végén.  Okulva a múltbéli problémákból, ezúttal egy zsákvarrott pingvinbábú lesz a reptetett, hasonlóan a Mythbusters próbababájához (az a szerencsétlen is nem egyszer robbant szét / szakadt darabokra / etc).

A terv

A játék lényege most is a minél nagyobb távolságok megtétele egy csúszdán való lecsúszás után. Igen, ilyen primitív.

Az első részhez képest - azon kívül, hogy sokkal betegebb lett - nem sokat változott. Az újdonságok között szerepel öt akadály, amiket darabokra kell zúzni Pingvinünk egojának növelése érdekében. Az utolsó természetesen a hatalmas jégfal. Ez persze egy babzsákkal nem egyszerű, ezért kitömbetjük mindenféle fémtörmelékkel, esetleg szerelhetünk rá Nukleáris robbanófejet. Bezony. Emellett Zeppelint, lufit, helikoptert, sűrítettlevegős palackot, antianyagot, levegő - levegő rakétát, és egyéb finomságokat. Én mondtam hogy beteg lett :)

Oh, és pingvinarcnak tényleg van facebook page, ez nem csak játékbeli poén, itt.

Link: Learn to Fly 2

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr133195229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása