Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Learn to Fly

2011.04.15. 14:00 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: aranyos humor pingvin állatos ügyességi egyszerű nyugodt reptetős

A zombik mellett másik kedvenc flash játék témáim a pingvinek. Meglepő módon eddig még nem sikerült kiraknom semmi pingvines időrablást. De majd most... 

A Learn to Fly főszereplője egy - a déli sarkon élő - ambíciózus pingvinpalánta, aki mélységesen felháborodik a wikipedia pingvinekről szóló cikkelyében azon az állításon, miszerint a pingvinek nem tudnak repülni. (Halál komolyan ez a story.) Emiatt rövidesen egy jégből készített lesiklópályán találja magát, ezek után kemény 5 métert repülve belecsapódik a vízbe, ahol hatékonyan pattan egyet, majd elmerül. Ezzel teljesítettük is epikusan az első lesiklásunkat, amit a játék vagy 20 dollárral meg is jutalmaz. Innen kezdődik a kaland.

Ugyanis Pingvinarc az ugrása után kapott pénzből (most komolyan, már a Flight-ban is érdekelt, miért jár ezért pénz, erre még elméletet sem tudok felállítani. Én hiába ugráltam a fürdőszobában 5 percig, pénzt nem kaptam, de egy agyrázkódást majdnem, hála a fürdőszobaszőnyegnek...) fejlesztheti a lesiklópályát, illetve vehet sárkányrepülőt és RAKÉTÁKAT kötözhet magára. Pingvinarc ekkora ember. császár. Jó, mondjuk nem lesz olcsó életbiztosítást kötnie, főleg a cafrangosra szakadt sárkányrepülőjével, de úgyis egy halom zsetont kaszál, és amúgy is egy pingvin, szóval szerintem nem zavarja.

Ez itt a fejlesztő képernyő. Látni, hogy igen sok mindenre költhetünk zsetont, így a rámpánk magasságát, a gyorsulásunkat, és a légellenállásunkat csökkenthetjük / növelhetjük, vehetünk májerebb repülőt és rakétákat, illetve a rakétaüzemanyag csempészek is hatékonyabban fogják hozni nekünk az árút, ha áldozzuk bele keményen a zöldhasút.

Pályákból 5 van, csak a rámpa magasságában, és az elérhető achievementekben különböznek. Amikért jó pénz jár. Igen, ezek miatt is, pingvinarcnak a játék végén annyi pénze lesz, amit én az életben nem fogok látni valószínűleg. Ha az utolsó achievementet megcsinálod, pingvinarc örül és elvitorlázik a lenyugvó nap irányába büszkén:,

Majd jön a játék konklúziója, amit nem spoilerezek le. Tessék megcsinálni. Ha nem megy, fejlessz fel mindent, ha ekkor sem megy, adhatok tanácsot, én a vízben sem pattantam meg 6000 mérföld megtételéig, mert én pedig ekkora ember vagyok. :)

Link: Learn to Fly

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr932825969

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Victor András | MIÉRT VÖRÖS A LENYUGVÓ NAP? 2011.04.20. 14:06:22

Elfeküdt már a nap túl a nádas réten,Nagy vörös palástját künn hagyá az égenArany János: Toldi (5. ének)Mindannyian tapasztaltuk már – még ha nem is tudjuk olyan szépen megfogalmazni, mint Arany János –, hogy a lemenő nap fénye nem a szokot...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása