Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Toss the turtle

2011.04.18. 13:10 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: állatos egyszerű robbantós reptetős

Újabb remekbeszabott céltalan agresszív kisállatbántalmazós flashjáték következik, a Toss the turtle. Nevéből adódóan meglepő módon egy teknőst kell eljuttatni minél messzebbre. Amit józan paraszti ésszel a legegyszerűbb a következőképpen megoldani nyilván:

Igen, egy indokolatlanul nagyméretű ágyúval. Természetesen egyéb dolgok is rendelkezésünkre állnak, hiszen a cél a távoltság. Ilyen dolog a rakétahátizsák (nyilván), a teknősre szerelhető bomba, ami felrobban, ha a szerencsétlen végre megáll (milyen szar lehet, vége a szenvedésnek, de mééégsem), különböző fegyverek lelőni a rosszarcú láncfűrészes arcokat, akik amúgy lelassítanák teknőcünket, stb.

A játékról nem sok mindent lehet írni, mert atomprimitív. Épp játszom is vele miközben a postot írom, kilőttem, azt' repülhet magától. Azért kis segítség, az irányítás:

Igen, a képen látszik azért, hogy teknőcünk a fájdalomra izgul valószínűleg, hiszen vidám a kis buksija, miközben berobban alatta a puskapor.

Link: Toss the turtle

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr32836542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása