Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Kaszinó játékok - váratlan fordulat

2012.09.24. 15:38 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: flash kártya kaszinó

Izgalmas napoknak nézhetünk elébe, ha kicsit elszakadunk a megszokott online játékoktól, s kicsit vadabb, adrenalin dúsabb vizekre evezünk. Én legalábbis igen vérpezsdítő változatosságként éltem meg, hogy nem a Kongregate-t, meg a Miniclip-et  nyüstöltem, hanem kicsit kalandoztam az onlinekaszino.net által kínált kaszinó játékok közt.

Hamar magával ragadott a szerencsejátékok izgalma, hiszen jóval érdekesebb úgy játszani, ha valódi tétet tesz föl az ember, s nem csak az idejét égeti játék közben. Meglepő, de sokkal érdekesebb volt már akkor is a játék, amikor csak pár centet kockáztattam a a black jack asztalon, nem sokkal később tovább merészkedtem és pár dollárért izgulhattam. Szerencsére átgondolt stratégiámnak és az onlinekaszino.net által ajánlott bónuszoknak köszönhetően pár óra alatt csinos kis nyereménnyel a zsebemben zárhattam be az oldalt.

Igazság szerint tovább izgatta a fantáziámat a készpénzes játék, ezért tovább kutattam jó és érdekes lehetőségek után. Végül a roulette és a póker maradt. Igazság szerint a póker mindig is közelebb állt hozzám, úgy érzem itt tehetem a legtöbbet a valódi meggazdagodás érdekében, ezért úgy döntöttem, hogy nekiveselkedek az izgalmas játéknak. Régebben egész sokat játszottam barátaimmal, így csak le kellett porolni régi tudásomat és már neki is ülhettem a játéknak. A szerencse itt is nekem kedvezett: alig négy óra játék után több, mint 10.000 forintot vághattam zsebre. Azt hiszem érdemes lesz kicsit komolyabban is foglalkoznom a játékkal, ha ilyen jól megy...Egy kis ízelítő, mivel vertem el időmet:

UPDATE: Lassan 3 hete aktívan játszom különféle kaszinójátékokkal, így azt hiszem egyre nagyobb rálátásom van az egészre. Kezdeti idegenkedésem ellenére, azért csak belekóstoltam a rulettbe is, de igazság szerint ismét rá kellett jönnöm, hogy nem az én asztalom. Próbálkoztam még különféle nyerőgépekkel is, az már sokkal szimpatikusabb volt, el is töltöttem velük néhány vidám, izgalmas órát. Annak ellenére, hogy sikerült a fizetésem ismét kicsit feljebb tornászni, mégiscsak visszatértem a pókerhez - úgy tűnik ez a játék ami igazán nekem való. Különféle termekkel próbálkoztam, egészen meghökkentően jó kezdő bónuszokat osztanak a termek, így a sok játék jócskán meghozta a gyümölcsét: összeszedtem egy fél havi fizetésem extrába. Arról nem is beszélve, hogy remekül szórakoztam. Összességében csak pozitívat tudok mondani az ilyen játékokról.

Duplicator

2012.07.02. 10:01 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: ügyességi logikai komplex

A játék, amely sokkal több egy arcade játék és a logikai játék ötvözésénél. Úgy ültem le a játék elé, hogy na rajtam nem fog ki egy ilyen kis butus játék, simán földbe döngölöm a kettőhuszas IQ-val. Hát akkorát tévedtem, mint ide Buda. Extrém módon megmozgatja az agytekervényeket, fáradtan le se üljünk a játék elé, mert a 3. pályán kudarcba fog fulladni minden próbálkozásunk.

A játék egyébként egy kicsit furcsa világban játszódik és nem a színek remek harmóniájáról szól, az biztos. Kicsit depresszív hangulatot is kölcsönöz ez neki, de nem is baj, mert a lényeg a gondolkozáson van, nem a 5D-s fullhd grafikán. Egy szép nagy szájjal rendelkező karaktert van szerencsénk irányítani, ami egyébként tök mindegy, mert egy gömb alakú csótány is lehetne a főhős, hiszen ez sem tartozik a fontos dolgok közé. :D
Azért lábai vannak, szóval nem kell giliszta módjára féregmozgással csúszni-mászni a pályán. Amit egyébként maga a cím is sejtet, ez a kis lény tud jó pár trükköt, ami végülis az egész játék alapját képezi. Duplikálni tudja magát, illetve szükség esetén dobozokat, de nem végtelen mennyiségben. Ezek a képességet energiát igényelnek, ami minden pályán különböző mennyiségben áll rendelkezésére a kis hősünknek. A klón többféle feladatot is meg tud oldani, ezekkel az első pályákon tudunk megismerkedni. Aztán jön a neheze, ahol mindenféle segítség nélkül, az eddigi tapasztalataink alapján kell megoldani az előttünk álló helyzetet. Hamar rájön az ember, hogy nem olyan egyszerű az a játék, mint amilyennek mutatja magát, alaposan el kell gondolkoznunk rajta, hogy a limitált energiánkat milyen módokon tudjuk felhasználni úgy, hogy eljussunk a kivezető kapuhoz.

Egyik pálya sem lehetetlen, maximum igencsak időigényes. Azonban abszolút érdemes belevetni magunkat, és egy kicsit használni ebben a rohanó világban az agyunkat, ha nem szeretnénk hogy az is elsorvadjon.
Végeredményben ez az igényes játék igazán megadja azt, amit elvárhatunk egy ilyen gondolkozást serkentő játéktól. A grafikai elemek nem vonják el az ember figyelmét a fontosabb dolgoktól, így nem csak hogy megbocsájtható ennek egyszerűsége, hanem egyenesen kiváló ötletnek tartom. A high-tech grafika maradjon meg ott, ahol ez szükséges a gyatra játékmenet vagy az igényes akciójáték miatt.

A játék az alábbi linken elérhető: Duplicator

Circular Bubble Shooter

2012.06.28. 13:37 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: buborék bubble shooter

Minap amikor átugrottam egyik haveromhoz, láttam hogy megint lekötötte a figyelmét az egyik játék, és amikor megláttam hogy mivel játszik eléggé meglepődtem. A szerintem már jó 10 éves Bubble Shoterrel játszott. De még az eredeti verzióval. Elkezdtünk róla beszélgetni, hogy ez nem épp egy mai játék, de így is órák óta már a gép előtt ül, és próbál egyre több és több pontot szerezni. Biztos Ti is ismeritek, de ezért mutatok egy képet róla:

Ahogy az a haver példájából is kiválóan látszik, ha valaki megismeri ezt a játékot és kipróbálja, akkor nincsen visszaút. Gyorsan elkértem a laptopját, de én nem elégedtem meg azzal, hogy a régi verzióval játsszak, nekem valami új, valami jobb kellett. A másik jó barátom, a google segített szívesen és a sok szenny reklámoldal után végre megtaláltam azt amit végülis igazából kerestem. Egy olyan bubble shooter oldalt, ami tartalmaz több féle hasonló játékot is, de egy kicsit legalább mindegyik más. Kipróbáltam szinte mindet, de az egyik különösen elnyerte a tetszésemet.
Ez főleg a játékmenetének köszönhető. Először azt hittem hogy csak valami kis egyszerű szerkezet és a nagyobb pontszám érdekében mindig a végsőkig kijátszottam a helyzeteket. Persze az általános Bubble Shooter játékhoz már köze sem volt, hiszen itt egy kerek pályán kell minél hamarabb eltüntetni minden golyót. Azonban a sokadik pálya után rájöttem, hogy ha nem találok ki valamit gyorsan, akkor végem. Így is lett, addig járt a korsó a kútra, amíg el nem tört. Sebaj, nem adtam fel, most már egy kis tapasztalattal több voltam hogy pontosan milyen stratégiát érdemes követni. Figyeltem a csíkot, amely jelzi mikor jön újabb sor, és próbáltam nem ujjat húzni a sorssal. Remek taktikámat - a harmadik vagy negyedik menet után - végre siker koronázta. Persze közben beszélgettünk a haverommal sokmindenről, de a amiért átmentem, hogy megnézzünk egy filmet azt már nem sikerült. Késő este mentem haza és még otthon is bekapcsoltam a gépet hogy ezzel játsszak. Ohh a képet el ne felejtsem:

J a linket ki nem hagynád, tedd te is a kedvencekbe, ahogy én: Bubble Shooter játék

Fisher-Price: játékra fel!

2012.05.06. 15:25 | Almalau | Szólj hozzá!

A Kicsik szórakoztatásáért és fejlesztését egyaránt szolgáló Fisher-Price játékok kaphatók a Brüm-brüm autótól egészen Thomas, a gőzmozdonyig. Honlapunkon óriási árkedvezményekkel várjuk Érdeklődőinket! Tekintse meg Ön is széles termékkínálatunkat!

Fisher-Price: egyszerre szórakoztat és fejleszt!

2012.05.06. 15:24 | Almalau | Szólj hozzá!

A kisautóktól a gőzmozdonyokig egészen a rágóka és a csörgő valamennyi színében és formájában kaphatók a Fisher-Price játékok honlapunkon. Tekintse hát meg széles játék kínálatunkat. Nálunk garantáltan mindenki megtalálja a számára legfelelőbb játékot!

Fisher-Price mozdonyban, autóban, csörgő kivitelben!

2012.05.06. 15:22 | Almalau | Szólj hozzá!

Rágókák, csörgők, kisvonatok, Thomas, a gőzmozdony és a Brüm-brüm kisautók is megtalálhatók a Fisher-Price széles termék kínálatában. Tekintse meg Ön is a játékokat, amelyek egyaránt fejlesztik és szórakoztatják gyermekét!

Fisher-Price márkában az első, játékban a legszórakoztatóbb!

2012.05.06. 15:21 | Almalau | Szólj hozzá!

A legnagyobb játék márka. Kiváló minőség, amely egyszerre szórakoztatja és tanítja gyermekét. Tekintse meg Ön is a Fisher-Price készségfejlesztő játékai honlapunkra kattintva. Vásároljon webshopon keresztül!

Fisher-Price, a valódi minőség

2012.05.06. 15:19 | Almalau | Szólj hozzá!

Kellemes kikapcsolódást biztosít a család legkisebb tagjai számára a Fisher-Price készségfejlesztő játékai. Vannak itt csörgök, rágókák, kisvonatok, kisautók, a 0 éves kortól ajánlott játékok valamennyi gyermeknek szórakozást jelent!

Fisher-Price jóvoltából Thomas, a gőzmozdonyos!

2012.05.06. 15:19 | Almalau | Szólj hozzá!

Egyaránt szórakoztatja és tanítja gyermekét a Fisher-Price játékai. Webshopunkban megtalálhatja a Fisher-Price jóvoltából Thomas, a gőzmozdonyt és a Brüm-brüm autókat is. Találja meg Ön is gyermeke valódi játékait: kattintson honlapunkra most!

Fisher-Price: minőségi kisvonat és gőzmozdony

2012.05.06. 15:17 | Almalau | Szólj hozzá!

Ha nem találta meg gyermeke kedvenc játékát, akkor a Fisher-Price játékait egészen biztosan szeretni fogja. Tekintse hát meg Ön is a honlapunkon megtalálható Fisher-Price játékokat;  válogasson kedvére!