Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Flood it - áradás

2011.06.03. 16:04 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: egyszerű logikai nyugodt

Egy újabb egyszerű, de jelen esetben nagyszerű játék tesztje következik, amely m,ég férfikompatibilis is, mivel max 16 színből áll. Igen, itt nem kell megkülönböztetni egymástól a cián-, baba,- tenger,- égszín-, türkíz-, szürkéskéket, idő hiányában érjétek be ennyivel. A játék lényege: A bal felső négyzetet "képviseled", illetve az összes színt, amely ebben a pillanatban ugyanolyan színű és érintkezik a bal felsővel, vagy ugyanolyan színű négyzet köti őket össze.

Ezen az ábrán tehát három ilyen van. Az alsó hat színnel az általad képviselt négyzetek színét változtathatod. Ha olyan színre váltasz, amivel szomszédosak a sajátjaid, azokat is magadba olvasztod, a következő váltásnál ők is megváltoznak. Cél az egész pálya egyszínűvé tétele. Igen ám, de erre csak 15 kattintásod van...

Ettől függetlenül a játék megcsinálható, mert mindig olyan térképet generál a játék, amit végig lehet csinálni. Szóval hajrá. Nem egyszerű, de mint látható, nekem pl. sikerült a kemény két pontommal. Lehet nekiállni felül licitálni :)

Link: Flood it - áradás

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr72951795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása