Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Zombie dolls - Plants vs Zombies primitíven

2011.05.30. 13:36 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: akció zombi egyszerű defense

A Plants vs Zombies című remekmű egy jóval egyszerűbb verziójával fogunk megismerkedni most. Itt is a (nem látszó) házadat kell megvédened a támadó zombik (babzsák-baba figurák) hada ellen. Ugyanis az eddig is tisztára élő bábúk élőhalottak lettek, és mindenképpen be akarnak jutni a barikádjaid mögé. Anyukád / apukád / nagymamád, stb biztos mesteri varróképességekkel rendelkezik, ezért olyan csábító a kégli.

Azonban ez neked nem tetszik, emiatt az összes feléd futó zombit el kell tenni láb alól. Szerencsére a (kezdeti) barikádjaid kőkemény kartondobozok, amik bírják a strapát a sima rongybabák ellen. Egy darabig. Bár akármikor megjavíthatod őket, célszerűbb bezúzni a görcsök arcát egy husánggal, mivel az erőszak igen is kifizetődő zombitámadás esetén.

A babák készítője hibbantságában pénzzel tömte meg őket vatta helyett, így az ügyesen összeharácsolt javakból több életpontos házat, erősebb barikádot, és táposabb fegyvereket vehetsz. Mondjuk mindegyik vizipisztoly, dehát...

A kezdeti nehézségeket a husáng megvétele hamar orvosolni fogja, utána viszont ne felejtsd el az F betűvel megjavítani a barikádjaidat.

Link: Zombie dolls

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr832943199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása