Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Mahjong Connect

2011.05.20. 15:22 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: egyszerű logikai mahjong nyugodt

Ma logikai játszani fogunk. A Mahjong (remélem) mindenki által ismert játék, mióta a windows létezik, azóta csinálnak rá újabb és újabb Mahjong játékokat. Komolyan, ez a titkárnő-paradicsom második pasziánsza. Ami nagyjából érthető is, hiszen a szabályok igen egyszerűek, és a játék maga ettől még igen komplex lehet.

Miben más a Mahjong connect?

A normális játékban minden vízszintes sor két végéről leemelhető az a két elem amit párba kell állítanunk, hogy eltűnhessenek. Itt nem. Itt ugyanis össze kell kötnünk őket egy maximum kétszer megtörő vonallal. Ez egy ideig nem vészes, például ha két elem egymás mellett van, vagy csak 4*4-es a játéktér. Azonban a játék egyre csak nehezedik. Időre is megy, ha a Time felíratú csuszka eltűnik, game over.

Másik érdekesség a random csuszka. A játék készítői szeretnek csuklani, valószínűleg emiatt építhették bele, ugyanis sűrűn fogjuk emlegetni őket. Ha a random időzítő letelik, történik valami random (nyilván), és újra visszaszámlálásba kezd. Ez lehet:
- elfeketedik a kép és nem látsz semmit egy darabig
- egy felhő kitakar egy részt a táblából
- segítségképp megmutat 2 követ amit levehetsz
- segítségképp, vagy pont ellenkezőleg minden összekeveredik
- eltűnik az egérkurzor, te pedig azt hiszed hogy szoftverhiba, és ez sűrű káromkodásra késztet.

Ez így elsőre baromi bosszantónak tűnhet, mert az is. Ettől még ha csak 5 perced van játszani, bátran ajánlom.

Link: Mahjong Connect vagy www.mahjong-connect.info

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr102916854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása