Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Cyclomaniacs

2011.04.19. 15:59 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: sport humor ügyességi

Íme, itt egy addiktív Elasto Mania klón, csak most több motorossal. Persze ez csak akkor fog téged mint kedves olvasót felizgatni, ha emlékszel még az elastomaniára. Ami mellesleg egy magyar találmány, és igen jó, érdemes megnézni :P. A lényeg, van egy motorosunk, aki amellett, hogy gyorsul és fékez, hajlamos pofára esni. Ezt elkerülve ügyesen benavigálhatunk a célba, bár ez nem egyszerű, mivel a motorosunk feje olyan mint egy tojás, mindentől összetörik. Így nehezítve pl a barlangos pályákat.

Ez a játék abban különbözik a fentebb említettől, hogy több a motoros, és őket is le kell nyomni a mérkőzések alatt. Ezek a motorosok amúgy kemény arcok, köztük van Mr.T, egy csontváz, egy pingvin, egy bácsi járókeretes autóval, Elvis, stb. Sikeres versenyzéssel velük is tolhatod, ami megfizethetetlen élményt nyújt. A motort lehet tuningolni nyilván, és ha ügyesen szaltózol, még a kerekei is kigyulladnak, így gyorsítva téged 500%-ra. Ami nyilván megéri, hiszen kb csak így lehet nyerni. Azonban könnyebbé teszi pl a plafon megfejelését is.

Szóval. A játék beteg, kihívást is nyújt, és még hosszú is. Mi kell még? (tudom, örök élet és ingyen sör.)

Link: www.kongregate.com/games/LongAnimals/cyclomaniacs

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr422837008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása