Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Pixelknight

2011.04.14. 14:06 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: akció lovag ügyességi lövöldözős egyszerű

No, ma a hős pixellovaggal fogunk megismerkedni. Pixellovagunk az utolsó védőbástya a birodalom, és a sötétség seregei között. Az egyetlen reménysugár, aki megállíthatja a pixelszörnyeket céljuk elérésében. És visszajött a jövőből, hogy megmentse az embe ja nem, az a terminátor. A szörnyetegek azonban iszonyatos számban próbálnak az életére törni, emiatt alaposan felszerelkezett dobókésekkel.

Hát a játék lényege azt hiszem ennyi lenne körülbelül, le kell lőni mindenféle ocsmányságot az eldobható rozsdamentes késkészletünk értéktelen darabjaival. Mondjuk nem értem, honnan van ilyen kifogyhatatlan mennyiségű kése a csórikámnak, lehet a birodalom kínai munkások által sűrűn látogatott késgyárakból áll, semmi másból. Mondjuk akkor már falat is építhetnének a fémből, és nem lenne játék, meg mai blogpost sem, így mindenki kimenne a napfényre, ami egészséges. De sajnos van sok kés úgyhogy itt fonnyadunk el. Háhh.

Lovagunk teljes páncélzatban is négy ember magasra ugrik, így a szörnyeket könnyedén kikerülhetjük. Illetve kikerülhetnénk, azonban vannak fejlettebb változatok is a mezei pixelzombinál. Egyesek tűzgolyókat köpnek ránk (legalábbis gondolom azt, a 6 pixelből nem igazán lehet megállapítani ezt biztosan...), a fekete madár alakú rémségek akármerre utánunk repülnek, (és mivel fekete háttér előtt jönnek, a játék készítőit is heveny csuklásrohamra ítélik) a gyors cuccok gyorsak, a páncélosoknak van páncéljuk, stb. Azt hiszem korrekt képet nyújt ez az ellenfelekről. Ja a beholder meg beholdál nyilván.

A játékteszter, aki totál nem én vagyok, cselesen letakart valakit az egérkurzorral. Vajon ki lehet az?

Igazából ez a játék olyan mértékben primitív (attól még szórakoztató), hogy nemigazán tudok mit írni róla. Tessék kipróbálni, mókás, lehet benne egymás rekordjait megdöntögetni.

Link: Pixelknight

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr522825627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása