Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Back2back

2011.04.13. 16:27 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: stratégia defense

Taktikai stratégiai szerepjáték sci-fi köntösben fejleszthető egységekkel és pályával? Bezony, ez elég jónak hangzik. Mivel az is. A story szerint pár katonaarc lezuhan egy bolygóra, ami nyilván agresszív nyálcsorgató idegen organikus és robotlényekkel van tele, mint minden második bolygó a galaxisban. (az elsőkben csempészek lógnak kocsmákban nyilván. Ilyenkor elgondolkozik az átlag desszantos, hogy miért nem volt szerencséje. Szerintem.) Szerencsére a legtöbb helyen az űrlények pusztán kihívás céljából tökéletes négyzet alakú fedezékeket hordtak össze, amiket jól megvédhetünk. Azért annyira nem voltak hülyék, mivel a benzinnel töltött hordó nem a legalkalmasabb fedezéknek, de ezt katonáink még nem tudják. (Majd ha lerobbant az arcuk rosszabbik fele, na majd akkor.)

Itt éppen lelkesen védekezik pár arc.

Az űrlények apró cafatokra lövése közben találhatunk kék tablettákat. Mivel a kék tabletták igen jó hatással vannak a férfiúi potenciálra, katonáink is tápabbak lesznek tőle, ettől válnak fejleszthetővé. Vehetünk egészségügyi ládákat is tonnaszám, amire szükség lesz, amikor berobban a fedezék. Esetleg pótolhatunk egy kiesett katonát is, de inkább legyünk észnél, és mozgassuk őket a menet alatt, így elkerülhetjük a felesleges áldozatokat.

A katonák különböző fegyverek használatában profik. A géppuskás arc, - minden katonák legprolibbja - nagy területen sebez kicsit. A lángszórós arc lángot szór - nyilván közelre. A rakétás arc nagyon lassú, azonban nagyon kemény amikor a rakéta nekiszáll az idegen húsra... A mesterlövész kis területen profi, a Teslás nagy számban támadó gépek ellen jó, az ágyús arc meg nagy területen dícséri meg a gépeket. Egy jó kombináció összeállítása nem egyszerű, de érdemes időt áldozni rá, mert hiányában szimplán megpusztulunk a rákba.

Nos, irány a fedezékbe, és gyerünk, szétlőni az idegen seggeket, katona!

Back2Back

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr112823429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása