Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Infectonator - Zombi mészárlás

2011.03.31. 13:45 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: stratégia zombi komplex

Nohát. Igen sok zombis témájú játék kering az interneten, a legtöbbjük természeteren ilyen retardáltak számára készült lövöldözős - darálós Oscar-díj gyanús remekmű. Szerencsére azonban pár jobban elgondolt stratégiai játék is "piacra" kerül. Pár hete teszteltem egy Túlélő zombihorrort, ahol a túlélők összefogtak, és megvédték a várost (kivéve ha béna voltál mert akkor csak szimplán meghaltak a rákba.) Nohát, hogyhogy nem, a mai játék pont az ellenkező irányból közelíti meg ezt a stílust.

Adott a boldog és egészséges emberiség, és te, aki valamiért nem szívleled ezt az állapotot. Előnyöd velük szemben, hogy van vírusod. Ők viszont atomsokan vannak fegyverrel, szóval kissé esélytelennek tűnhet a dolog, dehát ez a készítőket nem zavarta. Téged sem, mivel szimplán bepattansz a tévé mögé, és elkezded osztani telekinézissel a vírust (Vagy nem tudom hogy, de magyarázzátok meg ha akarjátok.)

A vírusosztás egy szimpla klikkel történik. Mivel azonban csak egyszer klikkelhetsz, érdemes ezt embereken tenni, és nem például fenyőfákon. A vírustól átalakult emberek ezek után el is kezdik lemészárolni a potenciális húsforrást, aki halála után szintén feléledhet, mint zombi. A vírusosztást későbbiekben megspékelhetjük gránátok hajigálásával (a helyi fegyveres erőknek), illetve szuperzombik aktiválásával, de hozzájuk meg kell ölnünk pl Supermant, vagy egy FBI ügynököt.

A játék komplex része egyrészt a világtérképen való terjedést foglalja magában. Igen, az Afrikai gettónyomorban kezdjük gyilkolni a rasztafári ősembereket, akik szórják nekünk a zsetont. Minél több pénzünk van, annál jobban tápolhatjuk Zombijainkat, illetve a fertőzési képességünket. A későbbieken a kezdő gyújtóbomba átmehet például falakon / embereken is. Ez a zombifejlesztéses rész a második komplex összetevő. Érdemes gyakran és pénzt nem kímélve tápolni a zombikat, egyrészt mert a  pénz másra nem jó, másrészt meg mert a fegyveres erőkkel szemben egy csicska puritán zombinak annyi esélye van, mint macskának a lökhárító ellen. Már ha az autó mozog, mert ellenkező esetben a cica életképesebb.

Sikeres mészárlásaink hóditásaink után a riporterasszony rémisztgeti a népet, több kevesebb sikerrel. Afrika pl nem igazán izgatja fel. A játék számolja az eltelt napokat, így aki jobbnak érzi magát, a játék végigvitele után gizdázhat az idejével.

Hajrá, terjesszétek az igét a vírust!

Link: Infectonator

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr332788055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása