Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Mechanical commando - Invasion

2011.03.28. 14:16 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: robot akció lövöldözős

Minden zöldséges életében eljön az a pillanat, amikor termékét a piacra viszi, de sajnos közben az űrlények megtámadják a bolygót, és szitává lőnek mindent. Jó, lehet nem az összes farmjankó szembesül ezzel a problémával, de főhősünk igen. Aki menten be is szalad az első épületbe a támadás kezdetekor, ezzel is bizonyítva az átlag emberek kimagasló bátorságának mértékét. A sztory innen a szokásos, a bent lévő két lábon járó tonnadonna rakétás robotot egy óra alatt elindítva lehet menni megbosszulni, hogy ma nem volt a fehérrépából profit.

Itt jól meg is bosszulom, a vállamból kilőtt nálam háromszor nagyobb torpedóval.

Nos. Ezen a játékon nem fogunk annyit agyalni, mint egy sakk világbajnokságon például, de az agyatlanul lövöldözésnél azért többet nyújt (különben bottal sem piszkáltasm volna meg :P). Eleinte persze csak a standard felülnézetes robotos szösszenet tárul elénk, de ez a robot nyilvánvalóan fejleszthetővé válik, hiszen köztudott, hogy minden zöldséges egyben diplomás mérnök is, a hadigépezetekre szakosodva. A fő küldetések mellett mellékes feladatokat is elvégezhetünk, ebből elég sok van. Az első küldetés után kaptam rögtön hármat, amit jól meg lehet tekinteni az alábbi csillagtérképen, mert olyan is van:

Mondom, komplex. És igen eredeti. Lenne, ha a Stargate: Atlantisban nem ugyanezek a lidércek (spectre) támadnák az emberiséget ugyanilyen arcberendezéssel :P Bár igazából simán lehet hogy ők azok, csak elfelejtették a készítők ezt jelezni. No mindegy, ha idegességetekben / felesleges szabadidőtökben városokat akartok rombolni, ott a link alább. Ja és orbitális szópoén következik, ugyanis szétlővén a főellenséget, bele lehet ülni bizonyos pályákon:

Who's the Boss now?

Link: Mechanical kommando: Invasion

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr872778731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása