Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Liquid Measure 2

2011.03.16. 12:33 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: puzzle logikai vízvezeték

Gondolkodtál már azon mosdóra várva sorban állás közben, hová folyik az a rengeteg folyadék, ami távozik az emberből? Te sem? Nem baj, helyettünk gondoltak erre a játék készítői. Anno valószínűleg Super Mario rajongók lehettek, esetleg az ősök mindenképp vízvezetéket akartak szereltetni velük, és ezen okokból (és csövekből) kifolyólag létrehozták ezt a szokatlanul addiktív logikai játékot.

Végre egy játék, ami nem pontra megy, hanem a teljesített szinteket méri. Nem is tudom miért hoztam le :P Cél a megtelt hólyagok edények tartalmát eljuttatni a megfelelő űrtartalmú tálba. Ez nem hangzik nehezen, azonban nagyjából a 10. pálya után az átlagos IQ szintű emberekre is gondoltak, innentől Budapesti infrastruktúrát kell helyrehoznunk a cseppmentes szórakozás érdekében. Ugyanis egyre több ürítésre váró hólyagra egyre több, azonban már űrtartalmú edény jut, egyéb extrákkal - túlfolyók, csövek minden mennyiségben, esetlegesen egy fekete cucc ami széjjelszórja a löttyöt minden irányba (nyilván valakik ki akartak cseszni a takarítókkal, és e célból találhatták fel mert a való életben nem sok értelmét látom, de legalább stílusosan fekete).

kissé bonyolódik a helyzet, de még a megoldható kereteken belül

A második képen már láthatóak az aranyos vörös fémből készült víztaszító rácsok, amiken nem folyhat át a víz, mivel keményarcok. Épípeni nyilván nem lehet rájuk, oké, de nem értem mi történhetett ezzel a remekül megkonstruált rendszerrel, ki volt az a retardált építész akinek sikerült "tökéleteset" alkotnia... :P No persze logikai csavarok minden Flash remekműben előjönnek, az lenne a meglepő ha unalmas, bár reális traktorvezető játékot gyártana valaki (ami amúgy létezik ám).

Link: Liquid measure

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr702743958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása