Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Isoball

2011.03.10. 15:21 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: puzzle logikai

Nem tudom, rémlik-e valakinek még a TIM - the incredible machine című retro remekmű. Nekem még dereng valami a múlt homályából. No a mai remekművet páran hozzá hasonlítják, már ha egy szuperkritikus anyagból készült bohócorr lejtőkön lelökdösése felérhet az 58936 elemből álló komplex puzzle-ökhöz. Lássuk mit nyújt nekünk az isoball harmadik része:

A játék egy idő ellen zajló elgondolkodtató logikai puzzle. Minél hamarabb csapja a játékost tarkón Heuréka egy léccel, annál több pontot szerez a pálya végén. A cél a piros bohócorrot lyukba juttatni. Lejtők és dobozok forgatásával / lepakolásával érhetjük el célunkat, a pályák egy idő után egyre  nehezebbé válnak. Mivel a golyó akármilyen kis eséstől pozdorjává zúzódik, csak megtippelni tudom miért jó ha beleesik a pálya végén a lyukba, ahol nyilvánvalóan semmi baja sem lesz... De nem baj, hisz ez a cél.

Ha ügyesek vagyunk, azt a játék Achievementekkel jutalmazza. Ki ne szeretne achievementeket? Főleg ha ilyen bohókásan kreatív mascot állatok képében tolódik az arcába, mint ez az izé?

Ezt meglátva én például egyből úgy éreztem, végre van értelme az életemnek. Elpusztíthattam legalább 100 bohócorrot, ezzel megakadályozva a következő egy hónap cirkuszi fellépéseit szigorúan csak a társadalom érdekében :)

Link: Isoball

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr322728071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása