Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Knightfall -D&T

2011.04.28. 14:01 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: szerepjáték lovag logikai komplex

Temérdek Bejeweled szerű játékkal van teleszemetelve az internet. Jó, nyilván vannak olyan szellemileg alacsonyan megáldott létformák, akiknek bejön az a játékstílus, de én nem lennék képes eltölteni vele 0,001 másodpercnél többet, ha nem bolondítanák meg a játékot valamivel. Hát itt megtették.

Lássuk csak, mivel: hősünk egy páncélozott lovag, egy atomnagy fúróval, amellyel szétfúrhatja az alatta állomásozó ellenséget. Őt kell eljuttatni egy kulcshoz, majd a kitáruló kijárathoz minél kevesebb mozgással, esetlegesen bedarálni az utunkba kerülő sárkányokat fasírozottnak. Természetesen a lovag, a szörnyek, és minden egyéb is lefelé esik, ha eltűnik alóla a talaj, ezt kell kihasználni. Eltüntethető ugyanis minden blokk. Gyakorlatilag azonban azokat érdemes először lemeszelni, amelyek két - vagy több - hasonló blokk mellett állnak, hiszen ez csak 1 mozgáspontba kerül. Egyetlen magányos blokk eltüntetése viszont ötbe, ami nem túl költséghatékony az összesen 30 kezdőpontunkkal.

A terep forgatható. Igen, így tudjuk lovagarcot végigejteni a pályán. Emellett fejlődik is a drága, a megölt ellenfelek után szintet léphet, ezzel növelve az életét és a mozgáspontjait. Az ellenfelek ugyanis megpróbálnak megölni, mindegyik más távolságra és irányba bántja hősünket. Ez azonban az első Knightfallban is így volt.

Igen, jól látni, a második részben helyet kapott egy térkép. Ezen nyílnak a labirintusok, a kocsma, a boltok, egyebek. Itt vásárolhatunk felszerelést, gyakorolhatunk, Xp-t farmolhatunk, és átválthatunk a hercegnőre, mert ő is szereplő lett. Hercegnőnk propellerrel hadakozik, így a felette álló / ráeső szörnyeket fogadja kitörő örömmel. Hasonló pályán mozog, mint a lovag, bár néhol eltér, mivel az erősen maszkulin troll nem engedi át a híd felett pl :)

És bizony vannak Achievementek is, mivel az mindenhol szükséges már manapság. Meg lehet csirkéket ölni indokolatlanul.

Link: Knightfall -D&T

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr82861893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása