Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Garden Gnome Carnage

2011.04.01. 14:42 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: humor ügyességi egyszerű defense

Április 1. alkalmából igyekszem debilséget prezentálni. Szerencsére az interneten kifogyhatatlan mennyiségben van jelen a hülyeség, és a legtöbb formában igen addiktív ráadásul, így nem volt nehéz dolgom. A mai játék igen egyszerű lesz. Összesen négy gombot lehet benne használni, és ebből kettő csak extra, szóval még egy csimpánznak is menne az irányítás. Ergo ha neked nem megy, gondolkozz el olyan életpályákon, mint a hivatásos kómásbeteg, az talán menni fog.

Lássuk csak, történet. Na azt egyetlen képben össze tudom foglalni:

Ennyi. Te mint gonosz zöld manókoboldizé, nem szereted a karácsonyt, emiatt a kéménybe igyekvő klónhadsereget meg kell állítanod bungee jumping skilljeiddel. Ebben segítségedre van maga az épület, ami kerekeken gurul (most komolyan, ez minden várostervező álma, nem értem miért nincs még ilyen), és a téglái kitéphetőek, majd eldobhatóak. Mivel valószínűleg nitroglicerinnel vannak megtöltve, nagyot szólnak is grátisz. Másik segítséged cicus, aki ha felér, feltölti az épületet téglával (most komolyan, miért? hogy? és miért sárgával?), bár ez a veszély nem fenyeget, tekintve hogy ő is mindig lerepül a rákba. Ja és hívhatsz légibombázást is, mert miért ne?

Itt egy kép a játékból, még igen az elejéről, ennél kb 386251ü956380ü325-ször több télapó jön a vége felé. Nem tudom ki az az arc oldalt :P

Ellenfeleink igen változatosak, mivel mindegyik mikulás. Bár vannak repülő mikulások szánban, lopakodómikulások ajándékdobozban, olyan is van, amelyik felrobbanó tégla, csak mikulásruhát vett föl, ja és persze túlerőben is vannak. Eléggé. Szerencsére az összes repül, ha nekikmész. Sőt, ha sokaknak nekimész, a whoopie meter feltöltődése után megpróbálhatod ágyba vinni a lakásban lakó hercegnőt (ez is hogy került a játékba?).

SPOILER: nem fog menni.

Link: Garden Gnome Carnage

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr882788200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása