Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Arcuz

2011.03.23. 13:42 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: szerepjáték ügyességi

Itthon betegeskedve kissé több időm nyílt játékottesztelni, mivel valószínűleg tarkón billentett az influenza. Emiatt bele is mertem vágni egy szerepjáték tesztelésébe.

Röviden, az oldalról egy kis bemutató, mivel az izomfájdalmak miatt lusta vagyok én bevezetőt írni, és mert megtehetem:
"Az Arcuz hack-and-slash vagy dungeon siege-típusú szerepjáték  lásd: Zelda és Diablo). Miközben halomra gyilkolod a szörnyeket, tapasztalati pontokat szerzel és fejlődik a karaktered, és a csata hevében egyre jobb fegyverek hullanak ki az ellenfelekből.  A játék 18  térképet, 25 egyedi küldetést tartalmaz, tucatnyi szörnytípussal, több mint 100 felvehető fegyverrel és rengeteg elsajátítható harci képességgel. Nagyon addiktív!

Mondjuk ezzel a Diablo-s általánosítással nem értek egyet, de aki játszott anno a sword of mana sorozat akármelyik részével, annak ismerős lesz a játékmenet. Ami egy Flashjátékhoz képest igen komplex, annyira, hogy az első 5 percben nem láttam magát a játékot a help buborékok miatt.

Igen, ez 2 menü megnyitva. Érdekes (és retardált) megoldás az, hogyha megnyitsz egy menüt, majd egy újat, a régi nem csukódik be hanem hátul marad. Így gyakorlatilag 48361289351278123ö56248 menüd lehet megnyitva és sohasem fogsz a játékba visszajutni. Na emiatt vesznek el sok időt az RPG-k a játékosoktól. Háhh. De legalább a játék komplex, és nem 10 perc alatt végigjátszható. Fejlesztheted a karaktert, 3 különböző fegyverrel megtanulhatsz trükközni (amiből 2 kard, szóval iiiigen kreatív), varázsfegyvereket kovácsoltathatsz össze, etc. Természetesen minden a tradicionális szerepjátékok útvonalát követi, ezért az első pár ellenfél, amivel találkozol, takony.

Szerencsétlen főhősöm jobban megküzd a takonnyal, mint perpillanat én. Már emiatt is jobb ez a játék, mint a való élet :P Mivel sok ideig tart a játék, természetesen mentésre van lehetőség, amit akár facebook-regisztrációval is meg lehet tenni, itt egy jó pont.

Ja és jótanács amire kb 1 óra játék után jöttem rá, és elég flusztráló volt: az ESC. eltünteti az összes megnyitott menüt :P

Link: Arcuz

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr232764823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása