Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Újjáépítés - Zombihorror túlélőszimulátor

2011.03.17. 12:07 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: humor stratégia zombi komplex építős

Gondolkodtatok már azon, mi történne ha hollandiában kitörne a tulipáninfluenza, ami az uborka és paradicsomexport hatására elterjedne az egész földön, agyatlan zombivá változtatva a túlélőket? Ugyanis a következő játék pont e  lehetőség hatását szimulálja. Én speciel lopnék egy kamiont, betolatnék az első Tescoba, megpakolnám vízzel és konzervvel, majd irány valami börtön / óvóhely / védhető pozíció. Ez nyilván elég unalmas lenne, így e helyett a játékban mi lehetünk a nemzeti hős, túlélőkkel visszafoglalván a várost, amit rögtön el is keresztelhetünk.:

Igen, minden rajtunk múlik

Állítható a város mérete, és a nehézségi szint is. A játék igen komplex. Röviden, adott a "bázisunk" 14 túlélővel és 4 épülettel. Az épületek termelhetnek kaját (farm), lehetnek lakóhelyek a szerencsétlen még nem zombiknak, kocsmák - amik kellenek az ideális társadalom működéséhez - kórházak, erőművek, kutatóállomások, szerintem még bordélyház is van bár nem találtam meg. Túlélőkből is több típus van. A katonák hasznosak, mivel jól kezelik a zombihelyzetet. Területfoglalási, és zombiritkítási misszióra kiválóak. A gyűjtögető életmódot élő lakókat elküldhetjük kaját kukázni. Építőmesterünk épít. A kutatók kutatnak. A tanárok itt sem jók semmire, de legalább besorozhatjuk őket védeni az erődöt.

A környező területeken lévő épületeket felfedezhetjük, majd miután zombimentesek lettek, elfoglalhatjuk / kukázhatunk kaját belőlük / túlélőket kereshetünk benne (és átépíthetjük, ha már elfoglaltuk). Azonban ezek az akciók időt igényelnek, ami alatt fogy a kaja. Minél több a túlélőnk, annál több kaja fogy, és annál több farmra és házra van szükségünk, amit jobban támadnak a zombik és több a haszontalan tanár is nem mellesleg. Szóval ügyeskedni kell. Véletlen mókás események persze történnek a játék folyamán, például kirohad az összes fehérrépánk, "Higgins arcát lerobbantja a saját gránátja, emiatt sokkal karakterisztikusabbá válnak a vonásai (+egyéb fekete humorral fűszerezett történések, stb), emiatt érdemes elolvasni a tonna szöveget is amit a játék az arcunkba tol.

No ennyi lenne a dolog, bár szerintem a Tescos kamionos megoldás még mindig reálisabb. Mindenesetre ne egyetek Holland Paradicsomot és Uborkát (meg Japánból importáltat sem, mert az világító bőrt eredményez jelen helyzetben.)

Link: újjaépités

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr722746756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása