Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Zombie Trailer Park

2011.04.12. 16:39 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: stratégia zombi építős

Nocsak, már megint egy zombisjáték? Csak nem? Lehet hogy a cikkeket író blogger vonzódik a poszt-apokaliptikus agy elfogyasztós piknikhez? Hát ez így van, ráhibáztál barátom. Itt egy újabb járkáló halottas remekmű. Kissé más szemszögből már megint, ugyanis a degenerált amerikai rendeckek (déli farmerek) fogják megvédelmezni a lakókocsi parkot a városból kiözönlő halottakkal szemben. Mondjuk furcsa, hogy az intelligens emberek meghaltak, ezek a puskát lóbáló IQfájter földművesek meg élnek még... Jaaa hogy a zombik agyat esznek? Ez megmagyarázza miért van még ennyi olcsó katona háborúzni.

Szóval. Adva vagyok a képernyő jobb oldalán a város, ahonnan öltönyös úriembe zombik masíroznak a bal oldali füves puszta felé. Azon elhelyezkedik legértékesebb szerzeményünk, a szeméttelep. Ami pénzt termel (nyilván a csórikáim viszik vissza a színesfémet). A pénzből vásárolhatunk lapátolós embereket, akik tudnak lapátolni. Meg tarkóncsapni a zombikat. Azonban ahhoz hogy többen lehessenek, lakókocsikat kell vennünk (amik előzetesen eltűntek a lakókocsiparkból, franc tudja miért, mert gyakorlatilag egy sincs. Biztos eladták színesfémnek). Ha sok pénzünk van, érdemes még szeméttelepet venni, mert az mégtöbb pénz. Majd farmot, garázst szeszdesztillálót (a legfontosabb nyilván) és templomot.

Ezek az épületek újabb kreatív egységek megvásárlását teszik lehetővé. Ilyen például a mérges hobó farmer puskával. Ő nagyot durrant. Esetleg a garázsból kigördülő autó gépfegyverrel, amit tudja halál honnan szedtek össze a parki arcok... Az alkoholt hajigálni lehet, mint gyújtóbombát. És a templomban lakó papcsávó meg atomdrága és az egyetlen haszna a nagy dögök megzavarása, szóval őt nem éri meg legyártani. Ja és mondtam már hogy jó drága?

Természetesen rendelkezünk szupererőkkel is. Ilyen például egy traktor, aminek a gázpedálját lenyomja egy tégla. Megatáp ötlet volt, aláírom, ledarál mindent. Ezeket érdemes vészhelyzet esetére tartogatni. A játék célja pediglen a város szétzúzása. Emiatt komikus a látvány, ahol ásóval csépelik a parasztok a felhőkarcolót. It's not super effective.

Ha nyertél, láthatod ezt az erotikusan szőrös sokfogú úriembert, nyamm. Ja és pontokat is kapsz. A további pályák ugyanilyenek, csak 43287915ö631429856234al több zombi jön rajtuk, erősen rontva az újrajátszhatóságot. De attól még egy próbát megér. :)

Link: Zombie Trailer Park

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr412817792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása