Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Cluesweeper

2011.05.05. 16:18 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: puzzle logikai nyugodt nyomozós

Sherlocki magasságokba emelkedhetünk a mai játékkal. Már amennyire egy ingyenes flash játéktól ez elvárható ugyebár, de ettől még lehet jó is :P A Cluesweeper ötvözi a nyomozás izgalmát az aknakereső unalmasságával. Így a játék egy kellemes, sem nem unalmas, sem nem érdekes, de kifejezetten nyugodt élményt nyújt. Ha izgalmat szeretnél húzzál tüntetni mert itt nem lesz. A játék lényege a következő: meglepő módon gyilkosság történt. (csak nem?)

A gyilkosság körülményeit egy négyzethálón fogjuk kideríteni. Adva van X gyanusított, illetve az, hogy jobb / balkezesek-e. A négyzethálóra kattintva felfordul az adott mező, és a következő dolgok történhetnek:
- Zöld: megtudunk valamit ami igaz a gyilkosra
- Kék: megtudunk valamit ami nem igaz a gyilkosra
- Sárga: megtudunk valamit ami igaz egy gyanusítottra
- Piros: megtaláltuk a gyilkos fegyvert. Vigyor van mert ez bónuszpont.
- Lila: ilyen nincs, színtévesztő vagy.
- Fekete: ez a hering, ami szívás.
- Fehér: egyéb játékbeli bonusz (pénz, több idő, stb.)

Minden kattintás eggyel csökkenti a rendelkezésünkre álló körök számát. A felfedett mezőkön látott szám azt jelzi, hány hasznos mező van körülötte (a fekete hering nem az!). Az aknakeresőhöz hasonlóan itt is kimatematikázható, hol nincs hasznos mező. Erre klikkelve a shifttel hasonlóan a fentebb nevezett játékhoz, kis zászlót rakhatunk. A gyanú felett álló emberekre kattintva kiszedhetjük őket a gyanusítottak listájáról. A megfejtést pedig a solve gombon adhatjuk be. Story módban pénzt kapunk ezért amiből lehet venni sokminden extrát, a végtelenített módban pedig 500 dollárt lehet nyerni a kongregate-n a héten. Egy próbát megér :)

Link: Cluesweeper

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr642877426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása