Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Flight

2011.04.07. 13:25 | Almalau | Szólj hozzá!

Címkék: aranyos ügyességi egyszerű nyugodt reptetős

Kiskoromban nagy mánia volt a papírrepülőzés. A jó franc gondolta volna, hogy majd digitálisan is lehet űzni ezt a remek sportot (de lehet). Ennek a flashjátéknak pont ez a lényege. Hajítsd el izomból a repülőt, ami majd pénzt keres neked. Amellett, hogy ez a legjobb és legegyszerűbb meló a világon, még pénzt is hoz tonnaszám, amelyből kitápolhatod a papírrepülődet. Eleinte csak a sima óvodás szintű gépet irányíthatod, de a játék vége felé origamimesterek fognak összehajtogatni. (Főleg ha megveszed a titkos bonus fejlesztést)

A repülőnk kalandjai során nem csak szimpla csillagokat talál csóró 5 dollárért... Ha elkapsz egy darut, az megkétszerezi a felszedett csillagok árát. A sárga csillag szupergyors üzemmódba repít. És ha jó asztronauta módjára felmész 50 méter fölé, akkor ott is találhatsz izgalmas dolgokat.

Egyszerűsége ellenére mókás egy játék, egyszer neki lehet futni, ha másért nem, legalább a kongregate-s achievementekért, amikről holnap írok is egy pár sort. Igen, én achievement függő vagyok, jelentem... :)

Link: Flight

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr802807082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása