Ezmiez?

Rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Ha játékot ajánlanál, azt megteheted a watzak kukac gmail.com címen, és még jól meg is köszönöm. :)

Kommentek

  • Jane Smith: Rohadt jó játék. De elég komoly, kezdőknek nem ajánlom... (2011.04.11. 09:35) GemCraft Labyrinth
  • Ernő88: Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el... (2011.03.10. 09:17) Doom - Flatten Horizon

Címkék

Doom - Flatten Horizon

2011.03.09. 13:01 | Almalau | 1 komment

Címkék: akció lövöldözős feldolgozás

A mai napon egy kis retro életérzést élhetünk át együtt. Ki ne ismerné azt a grafikai szörnyeteget, amely 93-ban látott napvilágot az id software jóvoltából? (Igen, wikipedián néztem utána :P) Nyilván a Doom-ról van szó.:

Sajnos azonban ezt a pixelorgazmust sem egyszerű telepítés nélkül elindítani, halomra géppisztolyozva így a csúnyán néző paradicsomlényeket. Akiknek ez a tény álmatlan éjszakákat okozott, esetleg meló közben az elvonási tüneteik már az ujjpercig való körömrágásban manifesztálódtak, megtaláktam a 2D-s Flash doomot. Két dimenziósan is mérföldekkel fejlettebb technológiát használ elődjénél, ezen kívül szinte semmit sem változott.:

A fegyverek hasonlóak az elődhöz. Elméletben. Ugyanis nem tudni mi okból, ebben a Doom univerzumban főhősünk mezei szúnyogriasztó pisztoly kinézetre faragja összes tömegpusztító fegyverét, amit itt - ott a folyosón heverve megtalál. Így a puska felszedése után pisztolyunk hirtelen képessé válik milliónyi sörét egyszeri kiköpködésére. Zsír. Arról nem szól a fáma, a zombiként felkelő túlélők haláluk előtt miért nem próbálták megvédeni magukat a mellettük heverő géppuskával, de az egyszeri jómunkást (munkakerülőt) ilyen gondolatok amugy sem foglalkoztatnak.

Ellenfelekből nincs hiány, vérengzeni lehet nyugodtan és csöndben (hogy le ne bukjunk), minden ellenfél pisztolygolyóval történő orális kényeztetéséért ponthalommal jutalmaz minket a játék. Így egyszerű a cél:

ÖLJ

Hajrá. ;)

Link: Doom: flatten horizon

A bejegyzés trackback címe:

https://megintjatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr912724558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ernő88 · http://varazslatosmesefilmek.blog.hu 2011.03.10. 09:17:19

Na szia! Kiteszlek linknek máris, és írtam egy bővebb E-mailt neked ;) Majd olvasd el...
süti beállítások módosítása